bort härifrån - bloggen tar sommarlov

01.07.2016 kl. 14:14

kära läsare, min arbetsplats flyttade på våren till tillfälliga utrymmen bredvid en tätt trafikerad väg, i stil med sådana som massor med mänskor i helvetefors jobbar eller bor bredvid. sen dess har mina dagar låtit som om jag befann mig inne i en stor maskin.

tills jag betalade mig blodig för ett par hörlurar med aktiv bullerreducering, en maskin alltså, att sätta över sitt huvud, som skapade en exakt men spegelvänd kopia av det buller som omvärlden dränkte mig i, för att skapa en dyrköpt syntetisk tystnad.

jag jobbar alltså numera med en maskin på mitt huvud för att stänga ut bullret omkring mig. en maskin inne i maskinen. som en maskin inne i en maskin inne i en maskin. fyfan för det.

nu blir det semester och jag kommer antagligen inte att skriva nåt här i bloggen. tystnaden som har sänkt sig över kommentarfältet visar att det inte är så många som kommer att bry sig. synd att det har blivit så, kanske alla saker har sin tid. kanske återvänder jag efter semestern, sist och slutligen skriver jag ju för min egen skull.

den elaka bloggaren