alexander stubb och politiken som ett rent egoprojekt

15.06.2016 kl. 14:38

kära läsare, jag läste en nyhet att alexander stubb, efter att ha förlorat i samlingspartiets ordförandeval, avsäger sig alla förtroendeuppdrag som förelagits honom av den nya ordföranden, för att istället fortsätta som endast riksdagsledamot. han vill inte bli minister i den nya ordförandens team (efter att själv ha förlorat topposten som finansminister).

now, man försöker få det att låta som att han gör nåt fint här. hur i all sin dag skulle det här vara nåt ädelt? kertokaa please.

det hela handlar om en övning i ego. skulle alexander stubb på allvar tänka att han är det bästa som kan hända samlingspartiet skulle han ju anse att han borde fortsätta att tjäna partiet på en så ansvarsfull post som möjligt, när nu den högsta posten har ryckts ifrån honom. men det gör han inte.

istället intygar han att han har varit en dålig make och familjefar (det vågar jag tro) och nu tänker bli bättre (eftersom han inte har nåt bättre att göra, eftersom dom andra grabbarna var dumma och valde nån annan, och den nya vinnarens team - eller lag som stubb själv kallar det med en sportterm - tänker han inte spela på).

den elaka bloggaren